We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

Jasne poddasze

Opis

Przytulne mieszkanie z górskim klimatem podkreślił wyjątkowy drewniany sufit oraz belkowanie. Podłoga w jasnym naturalnym odcieniu koresponduje z odcieniem sufitu, a białe ściany i zabudowa tworzą jasną przestrzeń, sprawiając, że pomieszczenie wydaje się większe i wyższe. Zastosowanie stonowanej palety barw pozwoliło na optyczne powiększenie wnętrza i podkreślenie elementów drewnianych.

Data projektu: 7.07.2020

Powierzchnia: 39 m2

Miasto: Żywiec

GDPR

  • Privacy Policy
  • Google Analytics

Privacy Policy

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy.

Google Analytics

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.