We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

Nowoczesny salon

Opis

Projekt obejmował połączenie niewielkiego salonu z aneksem kuchennym, jednak z wyraźnym oddzieleniem strefy kuchennej oraz wypoczynku. Dzięki zastosowaniu opaski wokół zabudowy udało się stworzyć dodatkową przestrzeń dla szafek stojących oraz zaprojektować niską ściankę, przy której mieści się narożnik. Całość utrzymana jest w jasnych pastelowych tonach, a charakter nadają złote dodatki.

Data projektu: 10.08.2020

Powierzchnia: 28 m2

Miasto: Wrocław

GDPR

  • Privacy Policy
  • Google Analytics

Privacy Policy

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy.

Google Analytics

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.