We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

Salon fryzjersko – kosmetyczny

Opis

Projekt zakładał połączenie salonu fryzjerskiego z kosmetycznym z uwzględnieniem wspólnej recepcji. Całość została utrzymana w stylu glamour: bazę stanowią czerń i biel, a dodatki zostały dobrane w kolorze srebrnym lub wykończone w chromie. Dzięki zastosowaniu marmurowego gresu na ścianie oraz precyzyjnego oświetlenia, wnętrze jest eleganckie i przejrzyste.

Data projektu: 17.01.2020

Powierzchnia: 69,6 m2

Miasto: Wrocław

GDPR

  • Privacy Policy
  • Google Analytics

Privacy Policy

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy.

Google Analytics

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.