We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

Biuro rachunkowe

Opis

Wnętrze biura zostało podzielone na 4 główne strefy: biurową, konferencyjną, poczekalnię dla klientów oraz pomieszczenia socjalne. Założenia projektu wymagały, aby strefy przenikały się – nie tworzyły przegród w aspekcie wizualnym ze względu na niewielką przestrzeń, jednak pozwalały na oddzielenie poszczególnych funkcji. Dzięki wprowadzeniu przeszkleń zarówno w postaci ścian jak i drzwi udało się uzyskać efekt lekkości i przestrzenności.

Data projektu: 29.10.2020

Powierzchnia: 59 m2

Miasto: Wrocław

GDPR

  • Privacy Policy
  • Google Analytics

Privacy Policy

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy.

Google Analytics

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.