We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

Mieszkanie dwupoziomowe

Opis

Mieszkanie o dużej powierzchni zostało przeznaczone dla młodej pary z dzieckiem. Głównym założeniem projektu było połączenie dwóch osobnych mieszkań oraz stworzenie jasnej i przytulnej przestrzeni. Całość utrzymana jest w stylu skandynawskim – pojawiają się takie materiały jak beton, drewno dębowe i czarne aluminium, których tło stanowią biele i odcienie szarości. Wyjątek stanowi pokój przeznaczony dla małej księżniczki, gdzie przeważa delikatny róż.

Data projektu: 12.07.2019

Powierzchnia: 104 m2

Miasto: Trzebnica

GDPR

  • Privacy Policy
  • Google Analytics

Privacy Policy

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy.

Google Analytics

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.